Legyen a teraszod, erkélyed, modern kényelmes és látványos oázis a mindennapokban! Mutatjuk hogyan!

ide szövegt

Miért válaszd a műfűvet a teraszra?

  • Időtálló szépség: A nap sugarai, az eső vagy a hó sem fog ki rajta. Nem fakul ki, nem szárad ki, és nem igényel öntözést, nyírást vagy egyéb időigényes karbantartást. Egyszerűen csak élvezd a mindig zöld, ápolt pázsit látványát!
  • Kellemes hőmérséklet: A forró nyári napokon sem forrósodik fel kellemetlenül, így bátran sétálhatsz rajta mezítláb. Télen pedig melegebb érzetet ad, mint a hideg csempe vagy a kőburkolat, így még a hűvösebb napokon is kényelmesen pihenhetsz a szabadban.
  • Biztonságos: Puha és rugalmas felülete ideális játszótér gyerekeknek és háziállatoknak egyaránt. Nem kell aggódnod a horzsolások vagy a kemény esések miatt. Ráadásul a speciális anyagának köszönhetően ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, így könnyedén tisztán tartható.
  • Stílusos: Modern és elegáns megjelenést kölcsönöz erkélyednek, teraszodnak. Válassz a különböző árnyalatok és textúrák közül, hogy megtaláld azt, amelyik tökéletesen illik otthonod stílusához és hangulatához.
  • Testreszabható: A kínálatban különböző vastagságú és színárnyalatú változatok közül választhatsz, így biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban illeszkedik az erkélyed vagy a teraszod méretéhez és a személyes ízlésedhez.
astral_dsc06829_78173_normal
glow_75622_normal

Hogyan válaszd ki a megfelelőt?

  1. Gondold végig, mire fogod használni a teret: Milyen tevékenységeket szeretnél végezni az erkélyen vagy a teraszon? Gyakori pihenés, napozás, családi étkezések, játékok a gyerekekkel vagy esetleg a házi kedvenceddel?Mindegyik tevékenységhez más-más típusú burkolat lehet az ideális.
  2. Milyen időjárási viszonyoknak lesz kitéve? Milyen gyakran süt a nap az erkélyre vagy a teraszra? Mennyi eső éri? Szükség van-e arra, hogy ellenálljon a fagynak vagy a hónak? A megfelelő anyag kiválasztása biztosítja, hogy a burkolat hosszú távon is megőrizze szépségét és funkcionalitását.
  3. Milyen stílust szeretnél kialakítani? Milyen hangulatot szeretnél teremteni az erkélyeden vagy a teraszodon?Válassz a természetes hatású, dús pázsit vagy a letisztultabb, modern megjelenésű változatok közül, hogy megteremtsd a tökéletes atmoszférát.

Próbáld ki élőben!

Ha bizonytalan vagy a választásban, és nem tudsz dönteni melyik lenne neked a legideálisabb műfű a teraszodon, kérj ingyenes mintát, és győződj meg saját szemeddel a minőségről és a különböző típusok közötti különbségekről! Így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb döntést hozod.

Alakítsd át erkélyedet, teraszodat egy igazi zöld paradicsommá, ahol a természet közelségét élvezheted anélkül, hogy a karbantartással kellene foglalkoznod!

fox_dsc06851_78465_normal
Share this story: